MİNİK GÜLLER ANAOKULU
KAFKAS MAH. ÖZDE SK. NO 13G KEÇİÖREN / ANKARA

VİZYON

Okul öncesi eğitim alanının hedef ve amaçları doğrultusunda okul öncesi dönem çocuklarının gelişim düzeyleri, öğrenme hızları, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak ve aileler ile iş birliği içerisinde yaşam boyu öğrenmeyi destekleyecek şekilde eğitim ortamı oluşturarak üretken ve estetik duygulara sahip, iletişim becerisi yüksek, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir. Ayrıca, gelişen-değişen dünyaya ayak uyduran, geleceğe güvenle bakan, yeniliklere açık olan, öz kültürünü tanıyan, koruyan ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Minik Güller Anaokulu okul öncesi eğitimde yeni gelişmeleri yakından takip ederek öğrencilerin yaş ve gelişim özelliklerini de dikkate alarak tüm gelişim alanlarında öğrenci öğrenmelerini en üst düzeye taşımayı, sorumluluk sahibi, özgüveni yüksek ve iletişim becerileri gelişmiş bireyler yetiştirmeyi hedeflemiştir.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

08:00-13:00 13:00-18:00

Okulumuz ilçe merkezine 14 km , il merkezine 16 km uzaklıktadır.